Arrangementen

Onze arrangementen zijn voedsel voor lichaam en geest! Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, zowel in kunst, gastronomie als recreatie. Wij en onze partners delen graag onze passies met u.

Onze arrangementen bevatten altijd een bezoek aan Emergent, inclusief een rondleiding op maat. Aanvullend kan u zelf uw event samenstellen door een of meer modules uit ons aanbod te kiezen.
Indien gewenst kunnen wij daarbij de nodige contacten voor uw hotelreservatie leggen.
Wenst u aansluitend op het evenement een (team)vergadering te houden? Dan regelen wij graag voor u de geschikte vergaderruimte.
 

Wij bieden onze evenementen niet alleen aan voor bedrijven, maar verwelkomen ook groepen, vrienden of families. Ook kinderen zijn welkom!


Alle modules zijn onderling te combineren.

Elk event bestaat steeds uit:

een begeleid bezoek aan Emergent

+

keuze(s) uit de volgende modules:

BRUNCH

Brunch is prettig tafelen in een uniek kader. Midden in de galerie wacht op u een uitgebreid buffet met aangepaste dranken, verzorgd door Slagerij/Atelier Dierendonck in samenwerking met Chateau Castigno.

Tijdstip van aanvang: 10u

 

duur module: ca. 2u

vanaf 8 personen

prijs per persoon: 50 €

VAN HET KASTEEL

Maak kennis met de uitgelezen wijnen van Chateau Castigno. Van het kasteel is een proeverij van een selectie biologische wijnen met vakkundige toelichting door een ervaren sommelier. Aangepaste hapjes kunnen voorzien worden. 

Het tijdstip van aanvang kan u zelf bepalen.

 

duur module: ca. 1u30

vanaf 10 personen

prijs per persoon: 35 €

prijs per persoon met aangepaste hapjes: 40 €

 

HET HOOFD EN DE BENEN

In Het hoofd en de benen kan u opteren voor een fietstocht of een duinenwandeling, begeleid door een ervaren gids die de streek als zijn broekzak kent. De tocht is aangepast aan het tempo van de groep, met een gewenst aantal tussenstops voor een hapje en een drankje.

Het tijdstip van aanvang kan u zelf bepalen.

 

duur module: volgens wens

vanaf 8 personen

prijs per persoon, per uur: 35 €

KINDEREN BAAS

In Kinderen baas wordt er in de galerie gesmuld van de pannenkoeken van het  Beauvoords Bakhuis en kunnen de kinderen deelnemen aan een speelse workshop met ervaren begeleider, toegespitst op de lopende tentoonstelling.

Het tijdstip van aanvang kan u zelf bepalen.

 

duur module: 2u30

vanaf 8 personen

prijs per persoon: 25 €

VRIENDEN VAN DE KUNST

Wij nemen u mee naar een van de volgende kunstplekken in de regio: FRAC Grand Large -- Hauts-de-France (Duinkerke), Musée de Flandre (Cassel), Kunstencentrum Ten Bogaerde (Koksijde), Mu.ZEE (Oostende) of De 11 Lijnen (Oudenburg).

Het tijdstip van aanvang kan u zelf bepalen.

 

duur module: volgens wens

vanaf 8 personen

prijs per persoon, per uur: 35 €

PARTNERS

Voor al onze evenementen werken we samen met vaste partners. Net als ons staan zij garant voor kwaliteit. Het zijn stuk voor stuk gedreven en gepassioneerde mensen die het net dat tikkeltje anders aanpakken en keer op keer unieke concepten verzorgen.

Onze partners zijn: Amaryllis Hotels, Arizona Fietsenverhuur, Beauvoords bakhuis, Chateau Castigno, De Drie B's, designcollectors, Food & Wine Experience, Miss Bean, Slagerij/Atelier Dierendonck.

Naast onze vaste arrangementen bieden we ook evenementen op maat aan.

meer informatie